Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاد دانشگاهی تهران سلسله کارگاه‌های مجازی روش‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم را برگزار می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  به‌منظور ارتقای مهارت‌های علمی و حرفه‌ای پژوهشگران در انجام تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی، این پژوهشکده در نظر دارد دوره جدید کارگاه‌های خود را در خصوص روش‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای، به پژوهشگران، طلاب، فارغ‌التحصیلان مقاطع ارشد و دکتری علوم دینی و قرآنی اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگاه‌ها برای امکان بهره‌مندی عموم علاقمندان، به‌صورت برخط برگزار خواهد شد. این دوره از ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۱ آغاز می‌شود و تا اواسط مرداد ماه ادامه خواهد داشت.


«الزامات و بایسته‌های مسأله‌محوری در انجام پژوهش‌های قرآنی و روایی»، موضوع نخستین کارگاه مجازی است که با تدریس «قاسم درزی» استادیار دانشگاه شهید بهشتی روز‌های سه‌شنبه ۲۴ خرداد ماه از ساعت ۱۳ تا ۱۷ به‌مدت ۶ ساعت برگزار می‌شود.


«رویکرد تحلیلی منطقی در تحلیل داده‌های معناشناسی»، هم دومین کارگاه با تدریس «احد فرامرز قراملکی»، استاد دانشگاه تهران روز یکشنبه ۵ تیرماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به‌مدت ۴ ساعت به‌صورت مجازی (آنلاین) برگزار می‌شود.


سومین کارگاه مجازی با عنوان «روش تحلیل محتوا در فهم متون دینی، تکنیک‌ها و چالش‌ها» با تدریس «حسن بشیر»، استاد دانشگاه امام صادق (ع)، روز‌های سه‌شنبه از ۷ تیر ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ به‌مدت ۸ ساعت به‌صورت آنلاین (برخط) برگزار می‌شود.


کارگاه «روش‌شناسی، مقیاس‌سازی و سنجش‌پذیری مفاهیم قرآنی»، هم با تدریس «مسعود آذربایجانی»، استاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز‌های یکشنبه از ۲۶ تیرماه از ساعت ۱۳ تا ۱۷ به‌مدت ۶ ساعت به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.


پنجمین و آخرین کارگاه در این دوره با موضوع کارگاه «آموزشی کاربردی نرم‌افزار تحلیل داده‌های کیفی MAXQDA با تمرکز بر داده‌های قرآنی» با تدریس «سمیه مردانی»، مدرس دانشگاه فردوسی مشهد روز‌های یکشنبه از ۲۶ تیرماه از ساعت ۱۳ تا ۱۵ به‌مدت ۶ ساعت به‌صورت برخط برگزار می‌شود.


علاقه‌مندان شرکت در سلسله کارگاه‌های مجازی روش‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم می‌توانند جهت ثبت‌نام و اطلاعات تکمیلی به سایت icds.acecr.ac.ir مراجعه و یا با شماره ۶۶۹۷۷۸۰۰-۰۲۱ داخلی‌های ۲۰۲ و ۲۱۱ تماس بگیرند.

برای شرکت‌کنندگان گروهی و یا افرادی که در همه کارگاه‌ها حضور داشته باشند تخفیف در نظر گرفته و به آن‌ها گواهی‌نامه معتبر آموزشی، پژوهشی اعطا می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قرآن کریم مهارت علمی پژوهشگران تحلیلگر روش شناسی مطالعات میان رشته ای برگزار می شود ساعت به صورت ماه از ساعت کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، زن سوئدی و کشیش کلیسای «جید سندبرگ» دیروز (جمعه) در منطقه «اسکارهولمن» استکهلم پایتخت سوئد، یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

در همین رابطه ده‌ها نفر از شهروندان سوئدی در اعتراض به سوزاندن قرآن کریم تجمع کرده و شعارهایی را بر ضد هتاکان و رد نژادپرستی و تنفر سردادند.

این زن سوئدی در حالی که نسخه‌ای قرآن کریم را می‌سوزاند، گفت: من در طول سال‌ها اسلامی شدن جامعه سوئد را دیده‌ام. شما می‌توانید ببینید که چگونه مسلمانان در همه صحنه‌ها از حافظان امنیت کرده تا کارگران نظافت و کارکنان حمل و نقل و در همه سطوح سیاسی حضور دارند.

وی افزود: من به عیسی مسیح ایمان دارم و مسیح و کتاب مقدس را راهنمای خودم می‌دانم. من معتقدم که آنچه باید بر سوئد و کشورهای شمال اروپا حاکم باشد، انجیل و مسیح است. اسلام و مساجد آن و هرچیزی که به آن نسبت داشته باشد در سوئد جایگاهی ندارد.

پیش از اهانت به قرآن کریم در روز جمعه، مدیر یکی از مدارس اسکارهولمن نامه‌ای را والدین دانش‌آموزان ارسال کرده و از آنها خواست که فرزندان خود را از تظاهرات دور نگه دارند. همین طور از حضور دانش‌آموزان در فضای باز ممانعت به عمل آمده و از فعالیت دانش‌آموزان به منظور جلوگیری از حضور آنها و کارمندان در تظاهرات کنسل شد.
 

دیگر خبرها

  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • رقابت ۲۵ هزار داوطلب گروه تجربی در آذربایجان غربی