Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت فناور با ایجاد یک سامانه واقعیت افزوده آموزشی به معلمان سراسر کشور، خدمات ارائه می‌دهد.

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری دانشجو، بهزاد سامانی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بومی سازان فناوری‌های پیشرفته تسنیم، گفت: ما در حوزه واقعیت افزوده مشغول به فعالیت هستیم و در این راستا، سامانه جامع چند وجهی واقعیت افزوده آرامکس را راه اندازی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه همانگونه که از اسم آن پیدا است در حوزه واقعیت افزوده خدمات‌رسانی می‌کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بومی سازان فناوری‌های پیشرفته تسنیم، در ادامه افزود: سه دسته از کاربران از این سامانه بهره‌مند می‌شوند. افرادی که می‌خواهند آموزش دریافت کنند، آموزش دهندگان و تولیدکنندگان محتوا در حوزه واقعیت افزود، از جمله کاربران استفاده کننده از خدمات این اپلیکیشن هستند.

وی ادامه داد: واقعیت افزوده تولید شده در این سامانه در قالب، عکس، فیلم، مدل سه‌بعدی ارائه می‌شود. ما به عنوان واسط میان ارائه دهنده محتوا و دریافت کننده آن فعالیت داریم. همچنین خود ما نیز تولید محتوا انجام می‌دهیم، به ویژه در ابتدای راه‌اندازی سایت، محتوای قابل توجهی تولید شد، تا سایت بتواند فعالیت عادی خود را آغاز کند.

این فعال صنایع نرم و خلاق، با اشاره به ویژگی‌های فناورانه این حوزه، گفت: در ابتدای کار، حوزه‌های مختلفی را مانند تبلیغات، ساخت محصولاتی مانند مبلمان و مانند آن‌ها را تحت پوشش قرار دادیم. اما در ادامه تصمیم گرفتیم که برای افزایش کیفیت، در ابتدا فقط روی یک حوزه متمرکز شویم، به همین دلیل، در حال حاضر در حوزه آموزش کار می‌کنیم.

سامانی ضمن تاکید بر مزایای استفاده از این فناوری در حوزه آموزش، افزود: دبیران و معلمان از جمله کاربر‌های اصلی این سایت محسوب می‌شوند. بسیاری از آن‌ها قصد دارند تا به منظور ارائه آموزش باکیفیت‌تر، از محتوای سایت بهره‌مند شوند. همچنین این فناوری به ارتقاء روش تدریس آن‌ها کمک می‌کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بومی سازان فناوری‌های پیشرفته تسنیم، گفت: امیدوار هستیم تا در آینده حوزه کاری این سامانه را گسترش دهیم و حوزه‌های دیگری را نیز به سبد کاری خود اضافه کنیم. در حال حاضر مدل درآمدی این سامانه براساس اخذ کارمزد و یا بهای تولید محتوا، استوار است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کتاب دانش بنیان آموزش واقعیت افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص