Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، مسعود شکوهی در وبینار اختتامیه سال گذشته و افتتاحیه امسال جشنواره الگوهای برتر تدریس درس «تفکر و سبک زندگی» افزود: درس تفکر و سبک زندگی از دروس مهم تحقق سند تحول است و جشنواره الگوهای برتر تدریس به دنبال چند هدف مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از این اهداف ارتقای شیوه‌های تدریس معلمان و مشاوران و دبیران این درس و اصلاح نگرش‌های رایج و سنتی موجود در شیوه‌های تدریس همکارانمان است.

مدیرکل امور تربیتی آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: دانش‌آموزان مستعدی هستند که به دلیل نامناسب بودن شیوه تدریس معلم، موفق به بروز استعدادهای خود نشده اند. یعنی معلم نتوانسته است فرصت شکوفایی این استعداد را فراهم کند. هر دانش‌آموز شیوه خاصی برای یادگیری دارد که معلمان باید آن را شناسایی کنند.

شکوهی اظهار داشت: هدف دیگر مستند کردن مکتوباتی است که در این جشنواره به اشتراک گذاشته می‌شود. از همکارانمان در استان یزد می‌خواهم درخصوص مستندسازی این تجارب تلاش کنند تا سایر همکارانی که نتوانستند جشنواره را دنبال کنند از نتایج شیوه‌های فنی و مهارتی روش‌ها استفاده کنند.

مدیرکل امورتربیتی، مشاوره و مراقبت‌ دربرابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش از شناسایی روش‌های نوین در یاددهی و یادگیری این درس و تعمیم دادن آن به سایر بخش‌ها در آموزش و پرورش به عنوان یکی از اهداف دیگر جشنواره الگوهای برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی یاد کرد.

وی گفت: این جشنواره همچنین به کشف استعدادهای همکاران معلم نیز کمک می‌کند. هر روش تدریس کوله باری از علم و تجربه است که باید در اختیار دیگر همکاران گذاشته شود.

شکوهی با تشکر از همکاران حود در استان‌ها برای برگزاری جشنواره و معرفی نیروهای خلاق تصریح کرد: لازم است استان‌ها تقدیر از همکاران منتخب جشنواره را در برنامه خود قرار دهند تا افرادی که در مراحل استانی و منطقه ای شرکت کردند به نحو ویژه تقدیر شوند.

وی در پایان تاکید کرد: این جشنواره به نوعی هویت معاونت پرورشی است که می‌تواند جایگاه ما را در تحققِ بخشِ مهمی از سند تحول بنیادین مشخص کند. امید است معاونت پرورشی ورودی عالمانه و آگاهانه به آن داشته باشد.

به گزارش ایرنا، جشنواره الگوهای برتر تدریس با هدف ارتقای کیفی شیوه‌های تدریس دبیران درس تفکر و سبک زندگی و نیز ایجاد فرصت مناسب برای کشف و شکوفایی استعدادهای دبیران با تکیه بر استفاده از روش‌های تدریس فعال و موثر هر سال برگزار می‌شود.

برچسب‌ها مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان اخبار کنکور جشنواره الگوهای برتر تدریس تفکر و سبک زندگی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود