Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش مجازی بنیاد سعدی گفت: دور اول آموزش غیر همزمان روش تدریس زبان فارسی به غیرفارسی زبانان تا پایان سال جاری به پایان می‌رسد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، احسان طوفانی‌نژاد، مدیر آموزش مجازی بنیاد سعدی، با بیان اینکه ثبت‌نام این دوره از تاریخ 25 اسفند 98 آغاز شده است و تا 30 دی ماه 99 ادامه دارد، افزود: تاکنون بیش از 400 نفر در دوره برخط غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی ثبت نام کردند که از این تعداد 219 نفر در آزمون‌های این دوره شرکت کرده و در مجموع 158 نفر از آنان قبول شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طوفانی‌نژاد ادامه داد: متقاضیانی که ثبت نام می‌کنند تنها سه ماه بعد از زمان ثبت‌نام فرصت دارند که در آزمون پایانی دوره شرکت کنند؛ بنابراین لازم است ثبت‌نام کنندگان با مدیریت زمان، دوره را هرچه سریع‌تر بگذرانند و آزمون نهایی را به روزهای آخر دوره موکول نکنند.

راه حلی جادویی برای تقویت زبان فارسی در میان دانش‌‌آموزانآیا می‌توانیم در قنوت نماز به زبان فارسی دعا کنیم؟گسترش زبان فارسی در عراق و رشد یک و نیم برابری فارسی‌آموزان

وی به استقبال علاقه‌مندان به تدریس زبان فارسی در ایران و بیش از 30 کشور جهان اشاره کرد و گفت: تا تاریخ 22 آذر 99، از ایران 279 نفر، ترکیه 14، عراق 11، پاکستان 10، آلمان 9، روسیه شش، گرجستان، ژاپن و لبنان هرکدام پنج، اسپانیا، فرانسه و کانادا هرکدام چهار، بلاروس، آمریکا و ایتالیا هرکدام سه، استرالیا، هند و آرژانتین هرکدام دو، تونس، کنیا، مصر، ارمنستان، چین، نروژ، برزیل، اوکراین، پاناما، کره جنوبی، بلژیک، عربستان، هلند، بحرین و انگلستان هرکدام یک نفر ثبت‌نام کرده‌اند. همچنین 318 نفر از این شرکت کنندگان زبان اولشان فارسی، 26 نفر زبان اولشان عربی، پاکستانی و ترکی هرکدام 10 نفر، پنج نفر روسی، چهار نفر گرجی، سه نفر ژاپنی، دو نفر اسپانیولی، ارمنی، نروژی، برزیلی، کره‌ای، ایتالیایی، هندی، آلمانی و اوکراینی هرکدام یک نفر بوده است.

طوفانی‌نژاد تصریح کرد: طراحی این دوره زیر نظر یک تیم متخصص 13 نفره از تکنولوژیست‌های آموزشی، متخصص‌های آزفا (آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان)، مهندس‌های رایانه و فناوری اطلاعات، گرافیست و تدوین‌گر انجام شده است که محتوای دوره شامل 9 جلسه متشکل از 54 قطعه ویدئوی 7 تا 10 دقیقه‌ای آموزشی- تعاملی، متن ویدئوها، نمونه تدریس، منابع مرتبط و آزمون برخط است. طراحی دوره بر اساس استانداردها جهانی و به صورت مرحله‌ای بوده؛ به‌گونه‌ای که برای شرکت‌کننده بعد از مشاهده هر ویدئو و قبولی در آزمون هر جلسه، امکان مشاهده محتوای جلسه بعدی فراهم می‌شود. در پایان جلسات نیز آزمونی از تمام محتوای دوره برگزار می‌شود که تصحیح آن خودکار است و کاربر می‌تواند نتیجه آزمون را چند لحظه بعد مشاهده کند.

وی افزود: گواهی پایان دوره نیز در صورت مشاهده تمام 9 جلسه و گذراندن آزمون 9 جلسه و در نهایت کسب نمره قبولی حداقل 70 در آزمون پایانی به صورت الکترونیکی صادر می‌شود.

طوفانی‌نژاد در پایان ضمن تأکید بر پایان مهلت ثبت نام این دوره تا دی ماه سال جاری، گفت: علاقه‌مندان در ایران و خارج از کشور می‌توانند به این نشانی مراجعه و ثبت‌نام خود را انجام دهند و در صورت هرگونه مشکل به گروه پشتیبان در واتساپ به آدرس http://b2n.ir/esupport پیوسته و سؤالات خود را مطرح کنند تا در اسرع وقت مشکل ثبت‌نامی برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد سعدی آموزش زبان فارسی زبان فارسی بنیاد سعدی آموزش زبان فارسی زبان فارسی تدریس زبان فارسی طوفانی نژاد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، کارشناس امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: نام‌گذاری واحد‌های صنفی باید با مجوز این اداره کل و متناسب با دستورالعمل‌های تعریف شده در سامانه پاسداشت زبان فارسی باشد.
احمد مبینی افزود: صدور تأییدیه اسامی واحد‌های صنفی در حدود ۴۸ ساعت زمان می‌برد و بدین طریق است که فرد متقاضی پس از آنکه از سوی صنف مربوطه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد، در سامانه پاسداشت زبان فارسی اسم موردنظر خود را ثبت می‌کند.
وی اضافه کرد: پس از ثبت، سامانه مذکور نام را بررسی و چنانچه با دستورالعمل‌های موجود مغایرت نداشته باشد به‌صورت آنلاین به متقاضی اعلام می‌کند.

دیگر خبرها

  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • شاعران ۵ کشور برای عملیات وعده صادق شعر سرودند
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند