Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@22:53:35 GMT

دوره روش تدریس زبان فارسی به غیر فارسی زبانان

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۰۹۴۵

دوره روش تدریس زبان فارسی به غیر فارسی زبانان

به گزارش  تابناک به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، احسان طوفانی نژاد، با بیان اینکه ثبت نام این دوره از تاریخ ۲۵ اسفند ۹۸ آغاز شده و تا ۳۰ دی ماه ۹۹ ادامه دارد، افزود: تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر در دوره برخط غیرهمزمان روش تدریس زبان فارسی ثبت نام کردند واز این تعداد ۲۱۹ نفر در آزمون‌های این دوره شرکت کرده و در مجموع ۱۵۸ نفر از آنان قبول شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طوفانی نژاد ادامه داد: متقاضیانی که ثبت نام می‌کنند تنها سه ماه بعد از زمان ثبت نام، فرصت دارند که در آزمون پایانی دوره شرکت کنند، بنابراین لازم است ثبت‌نام کنندگان با مدیریت زمان، دوره را هرچه سریع‌تر بگذرانند و آزمون نهایی را به روزهای آخر دوره موکول نکنند.
وی به استقبال علاقه‌مندان به تدریس زبان فارسی در ایران و بیش از ۳۰ کشور جهان اشاره کرد و گفت: تاکنون و تا تاریخ ۲۲ آذر ۹۹، از ایران ۲۷۹ نفر، ترکیه ۱۴، عراق ۱۱، پاکستان ۱۰، آلمان ۹، روسیه ۶، گرجستان، ژاپن و لبنان هرکدام ۵، اسپانیا، فرانسه و کانادا هرکدام ۴، بلاروس، آمریکا و ایتالیا هرکدام ۳، استرالیا، هند و آرژانتین هرکدام ۲، تونس، کنیا، مصر، ارمنستان، چین، نروژ، برزیل، اوکراین، پاناما، کره جنوبی، بلژیک، عربستان، هلند، بحرین و انگلستان هرکدام یک نفر و ۳۱۸ نفر از این شرکت کنندگان زبان اولشان فارسی، ۲۶ نفر زبان اولشان عربی، پاکستانی و ترکی هرکدام ۱۰ نفر، ۵ نفر روسی، ۴ نفر گرجی، ۳ نفر ژاپنی، ۲ نفر اسپانیولی، ارمنی، نروژی، برزیلی، کره‌ای، ایتالیایی، هندی، آلمانی و اوکراینی هرکدام ۱ نفر بوده است.
طوفانی نژاد خاطر نشان کرد: طراحی این دوره زیر نظر یک تیم متخصص ۱۳ نفره از تکنولوژیست‌های آموزشی، متخصص‌های آزفا (آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان)، مهندس‌های رایانه و فناوری اطلاعات، گرافیست و تدوین‌گر انجام شده است که محتوای دوره شامل ۹ جلسه متشکل از ۵۴ قطعه ویدئوی ۷ تا ۱۰ دقیقه‌ای آموزشی- تعاملی، متن ویدئوها، نمونه تدریس، منابع مرتبط و آزمون برخط است. طراحی دوره بر اساس استانداردها جهانی و به صورت مرحله‌ای بوده؛ به‌گونه‌ای که برای شرکت‌کننده بعد از مشاهده هر ویدئو و قبولی در آزمون هر جلسه، امکان مشاهده محتوای جلسه بعدی فراهم می‌شود. در پایان جلسات نیز آزمونی از تمام محتوای دوره برگزار می‌شود که تصحیح آن خودکار است و کاربر می‌تواند نتیجه آزمون را چند لحظه بعد مشاهده کند.
وی افزود: گواهی پایان دوره نیز در صورت مشاهده تمام ۹ جلسه و گذراندن آزمون ۹ جلسه و در نهایت کسب نمره قبولی حداقل ۷۰ در آزمون پایانی به صورت الکترونیکی صادر می‌شود.
طوفانی نژاد در پایان ضمن تأکید بر پایان مهلت ثبت نام این دوره تا دی ماه سال جاری، گفت: علاقه‌مندان در ایران و خارج از کشور می‌توانند به این نشانی مراجعه و ثبت‌نام خود را انجام دهند و در صورت هرگونه مشکل به گروه پشتیبان در واتساپ به آدرس http://b2n.ir/esupport پیوسته و سوالات خود را مطرح کنند تا در اسرع وقت مشکل ثبت‌نامی برطرف شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 اردوغان آیت الله یزدی روح الله زم رود ارس واکسن فایزر بنیاد سعدی زبان فارسی طوفانی نژاد لایحه بودجه 1400 اردوغان آیت الله یزدی روح الله زم رود ارس واکسن فایزر طوفانی نژاد زبان فارسی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش سیما و علیرضا قزوه مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود با هم دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست به جایگاه ویژه میراث پرشکوه شعر فارسی که گنجینه بی نظیر معرفت واخلاق و زیبایی و معنویت است، جایگاه شایسته شعر در بخش‌های گوناگون، موسیقی ملی و آیینی و انقلابی در برابر ابتذال اشاره و در جهت تولید و ارتقاء آثار مرتبط و همکاری گسترده‌تر فی مابین بحث و گفتگو شد.

در ادامه قاسمی گفت: با عنایت به اهمیت زبان و ادبیات فارسی و ضرورت سیاست گذاری و برنامه ریزی در این خصوص و با توجه به اهداف، ماموریت‌ها و اولویت‌ها، شبکه آموزش سیما آمادگی دارد تا در خصوص ادبیات فارسی، شعر و موسیقی اصیل ایرانی هر گونه همکاری لازم با دفتر شعر و موسیقی و سرود و دیگر مجموعه‌ها و نهاد‌ها را به عمل آورد.

همچنین گسترش فرهنگ و ادبیات فارسی، بهره گیری از ظرفیت اقوام و موسیقی فولکلور و محلی، آواز، تصنیف و مناجات خوانی، ارتباط و تعامل با شبکه نوای موسیقی و شعر اداره کل، پایش و تولید برنامه‌های جدید، تخصصی و فاخر در این حوزه‌ها و آموزش صحیح و تخصصی شاعری، نویسندگی و برنامه ریزی برای تولید مشترک برنامه «شیر و شکر» از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و گفتگو و در دستور کار طرفین قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • شاعران ۵ کشور برای عملیات وعده صادق شعر سرودند
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند