Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دانش‌آموزانی که بیماری زمینه‌ای دارند یا در خانواده‌شان، کسی کرونا گرفته یا علائم کرونا و سرماخوردگی دارند، به مدرسه نروند.
به گزارش سرویس آموزشی خبرگزاری آریا، وزارت آموزش و پروش بخشنامه ضد کرونایی را در 12 بند با تاکید بر اجرای سختگیرانه دستورات بهداشتی به مدارس سراسر کشور ابلاغ  کرده ، بخشنامه ای که بند نخست آن می گوید: "سال تحصیلی برای کلیه دوره‌ها و پایه‌ها اعم از دولتی و غیردولتی از 15 شهریور ماه به صورت حضوری آغاز و کلیه مدارس باز و کلاس‌ها دایر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"
با این حال سال تحصیلی 1400-1399 ،  امروز در شرایطی برای بیش از 15 میلیون دانش آموز آغاز شد که همچنان بسیاری از آن‌ها در سردرگمی چگونه درس خواندن قرار دارند، چه آن‌ها که پارسال تجربه شرکت در کلاس‌های آنلاین را داشتند و چه پیش دبستانی‌ها و کلاس اولی‌هایی که امسال به جای غنچه و شکوفه شدن، صرفا به برگزاری مراسم معرفی آن‌ها به مربی و معلم کلاس شان اکتفا شده است.
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است که هیچ تفاوتی بین مناطق سفید، زرد و قرمز از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیست و مدارس در تمام این مناطق با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دایر است.
 بر این اساس قرار است دانش‌آموزان در تمام مناطق سفید، زرد و قرمز در مدارس حضور یابند، اما نحوه حضور دانش آموزان در مدارس بسته به تراکم مدرسه دارد یعنی مدارسی که نمی‌توانند پروتکل‌های بهداشتی مانند فاصله یک متر بین دانش آموزان در کلاس درس را رعایت کنند باید دانش‌آموزان را گروه‌بندی کنند.
 بر این اساس مدارس دارای جمعیت بالا در کلاس‌های درس، دانش‌آموزان را گروه بندی کردند و برخی فردا کلاس ندارند، اما 3 گروه از دانش‌آموزان نباید فردا به مدرسه بروند.
 وزیر آموزش و پرورش در این خصوص گفت: «دانش‌آموزانی که بیماری زمینه‌ای دارند یا در خانواده‌شان، کسی کرونا گرفته یا علائم کرونا و سرماخوردگی دارند، به مدرسه نیایند».
 البته برای این 3 گروه برنامه آموزشی وجود دارد و از درس و مشق عقب نمی‌افتند. البته با پیگیری مدرسه و خانواده اگر مشکلی برای حضور این دانش‌آموزان در مدرسه نباشد و بیماری بهبود یابد، به مدرسه باز می‌گردند.

شورای مدارس برای حضور دانش‌آموزان تصمیم می‌گیرند
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران: شورای مدارس با توجه به تراکم دانش‌آموزان در کلاس‌های درس، برای چگونگی حضور آن‌ها تصمیم می‌گیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در آئین بازگشایی هنرستان کاردانش امام علی (ع) شهرستان ری گفت: امسال با توجه به شرایط خاصی که به دلیل شیوع کرونا با آن مواجه هستیم، از مدت‌ها پیش آمادگی در مدارس به وجود آمده بود و همکاران ما توانمندی داشتند تا در هر سه وضعیت، تعلیم و تربیت در سال تحصیلی جدید را به خوبی انجام دهند.
محمد صیدلو افزود:سلامت دانش‌آموزان برای ما اهمیت فوق العاده‌ای دارد لذا در تمام مدارس، شورای مدرسه که متشکل از مسؤولان مدرسه و اولیاء هستند متناسب با شرایط هر مدرسه برای حضور و یا عدم حضور دانش‌آموزان همچنین چگونگی حضور آن‌ها تصمیم خواهند گرفت.
وی تصریح کرد: اگر مدرسه‌ای با تراکم دانش‌آموز کم در کلاس‌های درس باشد می‌تواند تمام روز‌های هفته را به آموزش حضوری انجام دهد و اگر تراکم بالا باشد، دانش‌آموزان به دو و یا در صورت لزوم به سه گروه تقسیم خواهند شد تا امکان تحصیل به صورت حضوری ادامه داشته باشد.
امروز یک میلیون و 30هزار دانش‌آموز همزمان با آغاز سال تحصیلی 1399-1400 در شهرستان‌های استان تهران در کلاس‌های درس حضور یافتند که 46 هزار همکار فرهنگی امر تعلیم و تربیت این دانش‌آموزان را در تمام مقاطع تحصیلی برعهده دارند.

کپسولی کردن اساس آموزش امسال است
رئیس جمهور گفت: کوتاه و کپسولی کردن آموزش با بهترین و شیواترین بیان در کمترین زمان اساس آموزش امسال در مدارس است.
حسن روحانی در ادامه سخنان خود در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید، افزود: رفع اضطراب و ایجاد آرامش در میان خانواده‌ها و در ذهن دانش آموزان از وظایف مهم امسال معلمان خواهد بود.
رئیس جمهور گفت: از همه معلمان خواهش می‌کنم به دانش آموزان سکونت و آرامش دهید تا اضطراب نداشته باشند.
روحانی با بیان اینکه اگر دانش آموزان ما بهداشت و ضد عفونی کردن، شستن دست ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله را رعایت کنند می‌توانند از بیماری کرونا مصون بمانند، افزود: معلمان باید ضمن مهارت آموزی به دانش آموزان، آرامش را در دل نوجوانان بوجود بیاورند.
رئیس جمهور گفت: ممکن است معلمان مجبور شوند برخی تکالیف را که قبلاً دانش آموزان در مدرسه انجام می‌دادند به خانه محول کنند، بنابر این پدران و مادران باید مانند همیشه در کنار دانش آموزان و به کمک و یادگیری آن‌ها بیایند.
روحانی افزود: ممکن است به علت شلوغی برخی از مدارس کلاس‌های یک روز در میان باشد، بنابر این دانش آموزان در روزی که در مدرسه نیستند، حتماً از طریق فضای مجازی و یا صدا و سیما در کلاس حضور داشته باشند بنابر این حضور فیزیکی و مجازی باید هر روز باشد.
رئیس جمهور با بیان اینکه امسال در نحوه آموزش برای دانش آموزان سال ویژه‌ای است، گفت: از معلمان و مدیران می‌خواهم که سلامت دانش آموزان را اولویت اول خود بدانند.
روحانی افزود: از شبهه‌ای در سلامت دانش آموزان وجود داشت، حتماً او را به منزل برگردانید و یا اگر اعضای خانواده دانش آموز مبتلا به کرونا شده اند حق ندارند فرزند خود را به مدرسه بفرستند، بلکه باید در قرنطینه بماند و از طریق صدا و سیما و فضای مجازی از فضای کلاس بهره‌مند شود.

توصیه های ضدکرونایی برای دانش آموزان
سال تحصیلی جدید با توجه به شیوع ویروس کرونا سالی متفاوت از سنوات گذشته است و دانش‌آ‌موزان باید برای پیشگیری از این بیماری دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.
سلامت دانش‌آموزان در ایام شیوع ویروس کرونا یکی از دغدغه‌های متولیان حوزه بهداشت، آموزش و پرورش و والدین است که وزارت بهداشت توصیه‌هایی را برای پیشگیری از ابتلای دانش آموزان به کرونا مطرح کرده است که به شرح زیر است:
 1. ممنوع شدن دست دادن و بغل کردن دوستان و معلمان
 2. شستن مرتب دست‌ها با صابون به مدت 20 ثانیه
 3. حفظ فاصله 2 متری با دیگر دانش آموزان
 4. ممنوع شدن خرید از بوفه مدارس
 5. استفاده از ماسک‌های جراحی و پارچه‌ای
 6. تعارف نکردن غذا به یکدیگر
 7. ضدعفونی کردن ظروف خوراکی
 8. مصرف غذا در بسته‌بندی مناسب
 9. به همراه داشتن محلول ضدعفونی
 10. نگهداری لباس مدرسه در محل جداگانه در خانه
 11. شستن هفتگی و جداگانه لباس‌های مدرسه

آغاز مدرسه تلویزیونی کمک رسانه ملی به آموزش همگانی
مدرسه تلویزیونی کمک رسانه ملی به آموزش همگانی با حضور رئیس رسانه ملی و وزیر آموزش و پرورش همزمان با مدارس سراسر کشور بازگشایی شد.
رئیس رسانه ملی گفت: دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و امید است بتوانیم در این برهه زمانی نقش خود را برای آموزش همگانی با مدرسه تلویزیونی ایران، ایفا کنیم.
عبدالعلی علی عسکری در مراسم گشایش مدرسه تلویزیونی اینترنتی ایران افزود: عظمت و بزرگی آینده کشور ما بسته به عظمت معلمان و عظمت شخصیت دانش آموزان است این‌ها سازنده آینده کشور هستند.
وی گفت: وقتی که موضوع کرونا پدید آمد، از همان لحظات اول احساس کردیم که یک بار سنگینی بر دوش رسانه ملی است که رابطه بین حاکمیت و مردم است.
رئیس رسانه ملی گفت: آزمون کرونا نشان می‌دهد که ملت ایران، ملتی با فرهنگ و بزرگ است که می‌تواند از حوادث عبور کند و آینده را بسازد.
وی افزود: ما چیزی به جز رسانه ملی که به این وسعت بتواند این نقش را ایفا کند نداشتیم و از همان آغار کار‌های مختلفی را شروع کردیم.
رئیس رسانه ملی گفت: در همان لحظات اول که اعلام شد مدارس باید تعطیل شود در این پهنه فکر کردیم که این هم باری است بر شانه ما که باید به فوریت عمل کنیم و بنده تماس گرفتم و گفتم که باید به فوریت این خلاء پر شود.
وی افزود: با کمک وزارت آموزش و پرورش و استادان در زمان کوتاه این کار انجام شد و جا دارد از زحمات آقای دکتر احمدی افزادی تشکر کنم و از همه کسانیکه با ایشان همکاری کردند و همه کسانی که کمک کردند که کلاس‌ها به خوبی برگزار شود تشکر کنم و امیدواریم که این کار مؤثر و مفید باشد.
آقای دکتر علی عسکری ادامه داد: از آنجایی که احساس می‌کردیم که ممکن است یک دانش آموز وقتی درس را می‌بیند و گوش می‌کند، بحث را متوجه نشود و نیاز به دیدن مجدد باشد تلوزیون را مأمور کردیم که این آرشیو را فراهم و ساماندهی کند.
وی گفت: از امروز ان شاءالله تلوزیون هم نقش بهتری ایفا می‌کند و تمامی درس‌ها را بدون استثنا به تفکیک پایه تا پایان سال تحصیلی نگه می‌دارد و هر کسی می‌تواند هر زمان که خواست مرور کند و امیدوارم این خدمت تعاملی هم مورد استفاده قرار گیرد و این هم یک خدمت اضافه به برودکست ما باشد.
رئیس رسانه ملی افزود: همه این خدمات که در ایران شد، شاید در کل جهان یک همچنین برنامه‌ای که با فوریت برنامه ارائه شده باشد وجود نداشته باشد و در بقیه بخش‌ها هم مقابله با کرونا برتر بوده و آزمون کرونا نشان می‌دهد که ملت ایران، ملتی با فرهنگ و بزرگ است که می‌تواند از حوادث عبور کند و آینده را بسازد.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا مدارس سلامت دانش آموزان مدرسه تلویزیونی کلاس های درس دانش آموزان دانش آموزان رئیس رسانه ملی آموزش و پرورش سال تحصیلی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد

وحید فراهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته ۵۰ مدرسه در استان گلستان ساخته شد که از این تعداد ۴۹ مورد با مشارکت خیرین انجام شد.

وی افزود: با این تعداد پروژه توانستیم ۱۹۷ کلاس درس را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

مدیرکل توسعه و تجهیز و نوسازی مدارس استان گلستان گفت: برای ساخت ۵۰ مدرسه در استان مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام دادیم سعی داریم طی ۶ ماه نخست امسال حدود ۴۰ پروژه دیگر به بهره برداری برسانیم و آنها را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

فراهی اظهار کرد: ۲۶ جشنواره خیرین مدرسه ساز استان گلستان ۳۰ اردیبهشت با حضور مسؤولان کشوری و استانی در استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6090474

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص