Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود طیبی کارگردان تئاتر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پدیده تئاتر آنلاین و آموزش از طریق فضای مجازی که در دوران بحران کرونا به اجبار باب شده است، گفت: با توجه به وضعیت به وجود آمده و تعطیلی دانشگاه‌ها و تماشاخانه‌های تئاتری با کلیت برپایی آنلاین کلاس‌های آموزشی و همچنین اجرای تئاتر آنلاین موافقم. من به عنوان مدرس تئاتر در طول این بحران همه کلاس‌هایم را از طریق فضای مجازی برگزار کرده‌ام و این فضا برایم کاربردی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فضای تدریس در محیط مجازی به ۲ گروه تقسیم می‌شود. اول کلاس‌های درس دانشگاه‌ها است که در آن از اپلیکیشن‌های مختلفی برای تدریس استفاده می‌شود و دوم کلاس‌های آموزشی آموزشگاه‌های هنری را شامل می‌شود که بیشتر از طریق پیام‌رسان‌ها صورت می‌گیرد اما در هر حال هر ۲ این روش‌ها در صورتی مثمر ثمر خواهند بود که زیرساخت‌های استفاده از فضای مجازی فراهم شود. متاسفانه مساله قطع و وصل شدن اینترنت مشکلات عدیده‌ای را چه برای آموزش و چه اجرای تئاتر آنلاین به وجود آورده است.

طیبی با اشاره به مزیت‌های اجرای آنلاین کارگاه‌های آموزشی بیان کرد: برپایی کارگاه‌های آموزشی به شیوه مجازی این فرصت را برای افرادی که به هر دلیل نمی‌توانند در کلاس‌های رسمی شرکت کنند و یا در شهرهایی غیر از تهران مستقر هستند، فراهم می‌کند اما این کار باید با تغییر متدولوژی تدریس و متناسب شدن با امکانات و ویژگی‌های فضای مجازی همراه باشد. طبیعتاً کارایی تدریس آنلاین مخصوصاً در مورد کلاس‌های عملی به اندازه کلاس‌های اصلی نیست اما اگر برای من به عنوان مدرس ۴۰ درصد هم کاربری داشته باشد به هدفم رسیده‌ام چون در شرایط پیش رو کاری از دستمان برنمی آید پس بهتر است به جای غر زدن کاری را که می‌توانیم و بلد هستیم، انجام دهیم و حداقل دانشجویان را از بلاتکلیفی در بیاوریم.

کارگردان نمایش «فقط چهل روزه بودم» درباره اجرا تئاتر آنلاین نیز بیان کرد: برخی از دوستان و همکارانم به این طرح معرض بودند اما من معتقدم که اجرای تئاتر به صورت آنلاین در ماهیت خود اقدام بدی نیست و حتی سال‌هاست که در کشورهای دیگر اجرا می‌شود اما باز هم به شرطی که زیرساخت‌ها برای اجرایی شدن چنین طرحی فراهم باشد. بهره‌گیری از تکنولوژی به معنای داشتن اینترنت پرسرعت و اپلیکیشن‌های مناسب است و در صورت فراهم بودن این شرایط و البته بالا بودن کیفیت خود اثر چه در نحوه ضبط و چه از لحاظ فرم و محتوا، علاقه‌مندان به هنر تئاتر می‌توانند از هرجایی که باشند به دیدن آثار موردعلاقه‌شان بنشینند. با این شیوه علاقه‌مندان تئاتر در شهرستان‌ها هم می‌توانند با معیارهای تئاتر در تهران آشنا شوند.

وی در پایان صحبت‌هایش متذکر شد: قطعاً دیدن تئاتر به صورت زنده و در سالن تئاتر چیز دیگری است اما در صورت رعایت استاندارهای لازم در اجرای آنلاین، تعداد مخاطب بیشتری از نقاط مختلف دنیا می‌توانند به دیدن یک اثر نمایشی بنشینند.

کد خبر 4935122 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: تئاتر ایران فضای مجازی بیماری کرونا کارگاه آموزشی مسعود طیبی ویروس کرونا برنامه تلویزیونی موسیقی ایرانی فیلم سینمایی تئاتر ایران فیلم کوتاه سریال ایرانی شبکه دو سیما شیوع کرونا کنسرت آنلاین روز قدس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان صدیقه کیانفر تئاتر آنلاین فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۲۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سبحان حسنی صبح شنبه در دیدار سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اظهار کرد: بنیاد شهید یک اداره خاص در جامعه ما است چراکه جامعه هدف این اداره افرادی هستند که از جان خود برای عزت آفرینی کشور گذشتند.

وی بیان کرد: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در کنار خدمات مختلف به جامعه ایثارگران، برای اجرای فرهنگی ماندگار در جامعه تلاش کند، جامعه ایثارگران پشتوانه اصلی نظام هستند و امروز دشمنان به دنبال فاصله انداختن بیان جامعه ایثارگری از نظام هستند.

حسنی با اشاره به اینکه از ظرفیت گلزار شهدا برای اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع به خصوص برای جوانان و نوجوانان استفاده شود، عنوان کرد: کار کردن در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیازمند روحیه جهادی است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام اضافه کرد: تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام یکی از مهمترین مسائلی است که باید به آن توجه شود.

وی افزود: با تمام ظرفیت و امکانات از برنامه‌های اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران به خصوص برای اجرای برنامه‌های فرهنگی حمایت خواهیم کرد.

محمد رحیمی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۱۰۲ هزار نفر در استان ایلام جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هستند، گفت: خدمات دهی مطلوب به جامعه هدف ایثارگران در استان نیازمند تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های فرهنگی ماندگار از جمله یادواره‌های شهدا، سه شنبه‌های شهدایی، پنجشنبه‌های شهدایی در سال جاری تقویت می‌شود، عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان ایلام باید به تکالیف قانونی خود برای افزایش سطح معیشت جامعه ایثارگران در استان عمل کنند.

وی عنوان کرد: احداث خانه‌های ایثار از مهمترین اولویت‌های اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران است که این مهم نیازمند حمایت مسئولان ارشد استان است.

کد خبر 6089673

دیگر خبرها

  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • زیرساخت های کشتی اردبیل تقویت می شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین