Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@00:50:25 GMT

بررسی تغییر زمان پایان سال تحصیلی

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۳۳۹۷

بررسی تغییر زمان پایان سال تحصیلی

خبرگزاری فارس: سعید ربوشه معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران و مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی در برنامه پرسشگر درباره نحوه انتخاب معلمان برای تدریس تلویزیونی، اظهار کرد: خیلی از معلمان داوطلب بودند، ولی به دلیل ملاحظاتی که در رفت و آمد وجود داشت، مدرسان از شهر تهران انتخاب شدند و عمدتاً مدرس و سرگروه آموزشی هستند و سال‌ها در این حوزه کار آموزش و طراحی دروس را دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره روش‌های بازخوردی از تدریس معلمان گفت: یک هفته‌ای است که به صورت زنده تدریس‌ها پخش شده و تا کنون معلمان این تجربه را برای تدریس زنده نداشته‌اند؛ از طریق شبکه‌های مرسوم، سامانه پیامکی برنامه فرصت برابر و تماس‌های گرفته شده و انجمن اولیا و مربیان بازخورد‌هایی را دریافت کرده‌ایم.

مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی با بیان اینکه از رؤسای مناطق و معاونان آموزش ابتدایی مناطق و معلمانی که در مناطق می‌شناسیم بازخورد‌هایی را درباره روش‌های تدریس دریافت کرده‌ایم، ادامه داد: بعد از رونمایی از سند تحول، گفتگو‌های بسیاری پیرامون نگاه تحولی در یک تدریس فعال صورت گرفته است، اما اینکه واقعا بخواهیم همه این‌ها را در یک هفته روی معلمانی که اجرا داشتند، پیاده کنیم مشکل است.

ربوشه اضافه کرد: از مدیر شبکه آموزش خواستم بعد از پشت سر گذاشتن این بیماری، روند آموزش تلویزیونی را متوقف نکنیم و این پدیده مبارک و ارزشمند است و تلاش کردیم نقد‌های صورت گرفته را تا جای ممکن برطرف کنیم.

وی توصیه‌هایی به اولیا داشت و گفت: ویدئویی پخش شده است که در چین، بچه‌ها لباس‌های خاصی پوشیده و در خانه آداب مدرسه را رعایت می‌کردند و از تلویزیون آموزش را دنبال می‌کردند.

ربوشه افزود: پیشنهادم این است که والدین در بخش یادگیری و دانشی و آموزشی به فرزندانشان کمک کنند؛ فرصت خوبی فراهم شده تا در جزئیات آموزشی هم مداخله کنند و بچه‌ها را به موقع از خواب بیدار کنند تا جلوی تلویزیون بنشینند؛ در خانه‌ها شرایط خوبی فراهم شده تا اولیا از فضا‌هایی که معلمان محتوا تولید می‌کنند و تعامل دوطرفه هست در جزئیات یادگیری محتوای آموزشی بچه‌ها مداخله کنند.

مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی درباره تغییر زمان پایان سال تحصیلی گفت: ممکن است این اتفاق بیفتد؛ در حال بررسی است و هنوز تصمیم گیری در این باره انجام نشده است. هفته قبل روزی یک ساعت برنامه داشتیم و از این هفته روزی سه ساعت برنامه داریم و در واقع هر ۶ پایه، برنامه آموزشی دارند و همه درس‌ها با رویکرد تلفیقی ارائه می‌شود و تمام تلاش ما این بوده است که تمام نکات تحولی روش‌های تدریس را به کار بگیریم.

وی با بیان اینکه معلمان جدید هم انتخاب شده‌اند و به کادر قبلی اضافه می‌شوند، ادامه داد: در کنار حدود ۴۰ معلمی که تدریس تلویزیونی را بر عهده دارند و در این شرایط ایثارگرانه خدمت می‌کنند در تهران ۱۳ هزار آموزگار دولتی و ۷ هزار آموزگار غیردولتی داریم.

ربوشه گفت: به علل مختلفی، چون ویروس کرونا، برودت هوا، آلودگی هوا و ... تعطیلی‌های پی در پی داشتیم، اما از روز اول مدرسه، معلمان کانال‌ها و راه‌های ارتباطی با والدین ایجاد کرده‌اند و محتوا‌های آموزشی تولید و ارائه می‌کنند.

وی افزود: در تلاشیم برنامه‌های شبکه آموزش را بهبود دهیم، ولی درخواست می‌کنیم معلمان در استان و محل خود تکالیف مهارت محور را دنبال کنند و روش تدریس جدید و فعالانه‌ای را به نمایش بگذارند.

منبع: فردا

کلیدواژه: آموزش دروس پایان سال تحصیلی تغییر زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۳۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی گیلان افزود: طرح سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها از آبان سال ۱۴۰۲ آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.

جهانگیر عبدی با بیان اینکه تا کنون سلامت ۲۱ هزار و ۵۵۵ نوآموز سنجش و ارزیابی شده است، گفت: ۲۵۰ نیرو متخصص و مجرب در ۲۷ پایگاه سنجش مستقر شده اند تا کار سنجش نوآموزان را انجام دهند.

وی اضافه کرد: این مرکز جامع در نوبت صبح و ۳ پایگاه در ناحیه یک و دو رشت در نوبت عصر و یک پایگاه جامع هم در صومعه سرا کار سنجش سلامت نوآموزان را انجام می‌دهند. 

وی با بیان اینکه همه ساله برنامه «سنجش سلامت جسمانی» و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش دبستانی و بدو ورود به دبستان و نیزغربالگری نوآموزان در تابستان اجرا می‌شد گفت: امسال برای نخستین بار در طول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ این طرح در حال اجرا است.

رئیس اداره آموزش وپرورش استثایی گیلان گفت: خانواده‌های نوآموزان می‌توانند با مراجعه به سایت آموزش و پرورش «my.medu.ir» گزینه دولت من را وارد شده و با وارد کردن شماره تلفن همراه که به نام والد (پدر) است ثبت نام و نوبت گیری کنند تا زمان و روز و ساعت مرکز سنجش به آن‌ها برای مراجعه داده شود.

جهانگیرعبدی با تاکید براینکه دانش آموزانی که اول مهر امسال وارد پایه اول ابتدایی شوند باید سنجش شده باشند، افزود: دراین طرح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانش آموزان برای ارتقای سطح یادگیری و ارتقای عملکرد بهینه فردی ، اجتماعی و تحصیلی برای پیشگیری از افت تحصیلی در آینده و ترک تحصیل آنها سنجش می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است