Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران درباره تغییر زمان پایان سال تحصیلی گفت: ممکن است این اتفاق بیفتد؛ در حال بررسی است و هنوز تصمیم گیری در این باره انجام نشده است.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سعید ربوشه معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران و مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی در برنامه پرسشگر درباره نحوه انتخاب معلمان برای تدریس تلویزیونی، اظهار کرد: خیلی از معلمان داوطلب بودند ولی به دلیل ملاحظاتی که در رفت و آمد وجود داشت، مدرسان از شهر تهران انتخاب شدند و عمدتاً مدرس و سرگروه آموزشی هستند و سال‌ها در این حوزه کار آموزش و طراحی دروس را دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره روش‌های بازخوردی از تدریس معلمان گفت: یک هفته‌ای است که به صورت زنده تدریس‌ها پخش شده و تا کنون معلمان این تجربه را برای تدریس زنده نداشته‌اند؛ از طریق شبکه‌های مرسوم، سامانه پیامکی برنامه فرصت برابر و تماس‌های گرفته شده و انجمن اولیا و مربیان بازخوردهایی را دریافت کرده‌ایم.

مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی با بیان اینکه از رؤسای مناطق و معاونان آموزش ابتدایی مناطق و معلمانی که در مناطق می شناسیم بازخوردهایی را درباره روش‌های تدریس دریافت کرده‌ایم، ادامه داد: بعد از رونمایی از سند تحول، گفت‌وگوهای بسیاری پیرامون نگاه تحولی در یک تدریس فعال صورت گرفته است اما اینکه واقعا بخواهیم همه اینها را در یک هفته روی معلمانی که اجرا داشتند، پیاده کنیم مشکل است.

ربوشه اضافه کرد: از مدیر شبکه آموزش خواستم بعد از پشت سر گذاشتن این بیماری، روند آموزش تلویزیونی را متوقف نکنیم و این پدیده مبارک و ارزشمند است و تلاش کردیم نقدهای صورت گرفته را تا جای ممکن برطرف کنیم.

وی توصیه‌هایی به اولیا داشت و گفت: ویدئویی پخش شده است که در چین، بچه ها لباس‌های خاصی پوشیده و در خانه آداب مدرسه را رعایت می‌کردند و از تلویزیون آموزش را دنبال می‌کردند.

ربوشه افزود: پیشنهادم این است که والدین در بخش یادگیری و دانشی و آموزشی به فرزندانشان کمک کنند؛ فرصت خوبی فراهم شده تا در جزئیات آموزشی هم مداخله کنند و بچه‌ها را به موقع از خواب بیدار کنند تا جلوی تلویزیون بنشینند؛ در خانه‌ها شرایط خوبی فراهم شده تا اولیا از فضاهایی که معلمان محتوا تولید می‌کنند و تعامل دوطرفه هست در جزئیات یادگیری محتوای آموزشی بچه‌ها مداخله کنند.

مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی درباره تغییر زمان پایان سال تحصیلی گفت: ممکن است این اتفاق بیفتد؛ در حال بررسی است و هنوز تصمیم گیری در این باره انجام نشده است. هفته قبل روزی یک ساعت برنامه داشتیم و از این هفته روزی سه ساعت برنامه داریم و در واقع هر 6 پایه، برنامه آموزشی دارند و همه درس‌ها با رویکرد تلفیقی ارائه می‌شود و تمام تلاش ما این بوده است که تمام نکات تحولی روش‌های تدریس را به کار بگیریم.

وی با بیان اینکه معلمان جدید هم انتخاب شده‌اند و به کادر قبلی اضافه می‌شوند، ادامه داد: در کنار حدود 40 معلمی که تدریس تلویزیونی را بر عهده دارند و در این شرایط ایثارگرانه خدمت می‌کنند در تهران 13 هزار آموزگار دولتی و 7 هزار آموزگار غیردولتی داریم.

ربوشه گفت: به علل مختلفی چون ویروس کرونا، برودت هوا، آلودگی هوا و ... تعطیلی‌های پی در پی داشتیم اما از روز اول مدرسه، معلمان کانال‌ها و راه‌های ارتباطی با والدین ایجاد کرده‌اند و محتواهای آموزشی تولید و ارائه می‌کنند.

وی افزود: در تلاشیم برنامه‌های شبکه آموزش را بهبود دهیم ولی درخواست می‌کنیم معلمان در استان و محل خود تکالیف مهارت محور را دنبال کنند و روش تدریس جدید و فعالانه‌ای را به نمایش بگذارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش شهر تهران سال تحصیلی معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟