Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی شهر تهران و مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی درباره تغییر زمان پایان سال تحصیلی گفت: ممکن است این اتفاق بیفتد. موضوع در حال بررسی است و هنوز تصمیمی گرفته نشده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید ربوشه معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران و مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی درباره نحوه انتخاب معلمان برای تدریس تلویزیونی گفت: خیلی از معلم‌ها داوطلب بوده، ولی به دلیل ملاحظاتی که در رفت و آمد وجود داشت مدرسان از شهر تهران انتخاب شدند و عمدتاً مدرس و سرگروه آموزشی هستند و سال‌ها در این حوزه کار آموزش و طراحی دروس را دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی درباره روش‌های بازخوردی از تدریس معلمان گفت: یک هفته‌ای که به صورت زنده تدریس‌ها پخش شده و تا کنون این تجربه را برای تدریس زنده نداشته اند. از طریق شبکه‌های مرسوم، سامانه پیامکی برنامه فرصت برابر و تماس‌های گرفته شده، انجمن اولیا و مربیان بازخورد‌هایی را دریافت کرده ایم.   مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی با بیان اینکه همچنین از روسای مناطق و معاونین آموزش ابتدایی مناطق و معلمانی که در مناطق می‌شناسیم بازخورد‌هایی را درباره روش‌های تدریس دریافت کرده ایم گفت: بعد از رونمایی از سند تحول گفتگو‌های بسیاری پیرامون نگاه تحولی در یک تدریس فعال صورت گرفته است. اما اینکه واقعاً بخواهیم همه این‌ها را در یک هفته روی معلمانی که اجرا داشتند پیاده کنیم مشکل است.   ربوشه ادامه داد: از مدیر شبکه آموزش خواستم بعد از پشت سر گذاشتن این بیماری، روند آموزش تلویزیونی را متوقف نکنیم. این پدیده مبارک و ارزشمند است و تلاش کردیم نقد‌های صورت گرفته را تا جای ممکن برطرف کنیم.   وی توصیه‌هایی به اولیا داشت و گفت: ویدئویی پخش شده که در چین بچه‌ها لباس‌های خاصی پوشیده و در خانه آداب مدرسه را رعایت می‌کردند و از تلویزیون آموزش را دنبال می‌کردند. پیشنهادم این است که والدین در بخش یادگیری و دانشی و آموزشی به فرزندانشان کمک کنند. فرصت خوبی فراهم شده تا در جزئیات آموزشی هم مداخله کنند و بچه‌ها را به موقع از خواب بیدار کنند تا جلوی تلویزیون بنشینند. در خانه‌ها شرایط خوبی فراهم شده تا اولیا از فضا‌هایی که معلمان محتوا تولید می‌کنند و تعامل دوطرفه هست در جزئیات یادگیری محتوای آموزشی بچه‌ها مداخله کنند.   مجری طرح مدرسه تلویزیونی دوره ابتدایی درباره تغییر زمان پایان سال تحصیلی گفت: ممکن است این اتفاق بیفتد. در حال بررسی است و هنوز تصمیم گیری در این باره انجام نشده است. هفته قبل روزی یک ساعت برنامه داشتیم و از این هفته روزی سه ساعت برنامه داریم و در واقع هر شش پایه برنامه آموزشی دارند و همه درس‌ها با رویکرد تلفیقی ارائه می‌شود. تمام تلاش ما این بوده است که تمام نکات تحولی روش‌های تدریس را به کار بگیریم.   ربوشه افزود: معلمان جدید هم انتخاب شده اند و به کادر قبلی اضافه می‌شوند.   وی درباره نقش معلمان در این روند آموزشی گفت: در کنار حدود ۴۰ معلمی که تدریس تلویزیونی را برعهده دارند و در این شرایط ایثارگرانه خدمت می‌کنند در تهران ۱۳ هزار آموزگار دولتی و هفت هزار آموزگار غیردولتی داریم. ما جایگزین آموزگاران نیستیم. به علل مختلفی، چون ویروس کرونا، برودت هوا، آلودگی هوا و … تعطیلی‌های پی در پی داشتیم، اما از روز اول مدرسه معلم‌ها کانال‌ها و راه‌های ارتباطی با والدین ایجاد کرده اند و محتوا‌های آموزشی تولید و ارائه می‌کنند.   وی افزود: در تلاشیم برنامه‌های شبکه آموزش را بهبود دهیم، ولی درخواست می‌کنیم معلمان در استان و محل خود تکالیف مهارت محور را دنبال کنند و روش تدریس جدید و فعالانه‌ای را به نمایش بگذارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سال تحصیلی ویروس کرونا شبکه آموزش تدریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است

وحید خدابنده در وبینار تبیین دومین رویداد بین المللی «الف تا» که با حضور ۲ هزار نفر از آموزگاران استان در شبکه شاد برگزار شد، با تشریح نحوه برگزاری این رویداد بین المللی اظهار کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای نشر و اشاعه ایده‌ها و تجارب خاص مدارس است.

او خاطرنشان کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای همکاران فراهم کرده است تا ایده‌ها و تجارب خاص مدارس خود را نشر و اشاعه دهند، لذا مشارکت حداکثری مدیران، آموزگاران، راهبران و سرگروه‌های آموزشی ابتدایی در این رویداد بین المللی با هدف ایجاد فرصت هم افزایی، هم گرایی و وحدت بخشی در راستای انتقال تجارب تحول آفرین انتظار می‌رود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان تفاوت دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه‌ها محور‌های اصلی و فرعی رویداد از جمله مدیریت و رهبری مدرسه، فرآیند‌های یاددهی-یادگیری، تولید محتوای آموزشی، روش تدریس و تولید فناوری‌های نوین آموزشی، برنامه تربیت، محیط تربیت و سلامت و تربیت بدنی اعلام کرد.

خدابنده همچنین برگزاری نشست‌های گفتگو محور معلمانه، نمایشگاه استانی و کشوری، تولید و انتشار محصولات چندرسانه‌ای مؤثر و ایجاد بانک تجربیات را از مهمترین برنامه‌های رویداد «الف تا» برشمرد.

در ادامه رییس اداره تکنولوژی، گروه‌های آموزشی و بررسی محتوای ابتدایی استان گفت: دومین رویداد بین المللی «الف تا» با هدف اجرای مطلوب برنامه طرح شهید همت و به منظور پیوند زدن تجارب ارزنده معلمان با آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی معتبر اجرا می‌شود.

سجاد محسن پور تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار و مستندات خود را در دو محور طراحی آموزشی و اجرای تدریس و نیز گفتمان آموزشی طبق شرایط تهیه فیلم تدریس تا ۲۰ اردیبهشت ماه در سامانه https://alefta.ir ثبت و بارگذاری کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه